TATABANYA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tatabánya 2021.08.20
Tatabánya 2021.08.20
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tatabánya 2021.09.17
Tatabánya 2021.09.17
Tatabánya 2021.06.11
Tatabánya 2021.06.11
Tatabánya 2020.07.03
Tatabánya 2020.07.03
12345...
»
Erősödött a forint az Magyar Nemzeti Bank közleménye után Szuperinfó Hírek - Hatheti mélypontról jött vissza és erősödni kezdett a forint.
Súlyos büntetést kapott a magyar-angol meccs miatt a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - A FIFA keddi közlése alapján a fegyelmi bizottság az eset súlyossága miatt hozott ilyen szigorú döntést.
Új munkahelyek is létrejönnek a vasúti szervízközpontot létesítő Knorr-Bremsével Szuperinfó Hírek - A képzett munkaerő, a kedvező befektetési környezet, és a fejlődési lehetőségek miatt érkeztek Magyarországra – közölte az ügyvezető igazgató.
Felavatták az első irodalmi Nobel-díjra jelölt magyar író szobrát Szuperinfó Hírek - Az alkotó célja hazája művelése, felemelkedésének segítése, kultúrájának ápolása és gyarapítsa volt.
Magyar Levente: Magyarország megerősödve kerül ki a válságból Szuperinfó Hírek - A magyar kormány megszorításellenes és támogatáspárti gazdasági válságkezelésének köszönhetően Magyarország megerősödve kerül ki a válságból.
A Zeneakadémián mutatkozik be a Danubia Zenekar zenei projektje Szuperinfó Hírek - A program célja az ország nehezebb sorsú településein élő, zenét tanuló gyerekek integrációjának elősegítése.
Plug-in hibridekre cseréli járműflottáját a Vodafone Szuperinfó Hírek - A vállalat a tervek szerint 2025-től csak elektromos autókat használ majd.
Csak a zene van – Charlie Band és Tátrai Band novemberben az Arénában Szuperinfó Hírek - Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a Papp László Budapest Sportarénában a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.
Az atlétika mindenre felkészíti a gyerekeket Szuperinfó Hírek - Az atlétika olyan sportág, amely az alapképességeket fejleszti, így az egyik legjobb belépő a sport világába.
Tízéves könyvkiadási csúcs dőlt meg a pandémia évében Szuperinfó Hírek - Jellemzően öt-hatezer forintot költenek a vásárlók egy könyvvásárlás során.
Újabb pert indítanak a magyar teniszszövetségnél Szuperinfó Hírek - Kártérítési pert kezdeményeznek a volt sportigazgató és főtitkár, Juhász Gábor ellen.