TATABANYA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tatabánya, 2024.01.26
Tatabánya, 2024.01.26
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tatabánya 2021.08.13.
Tatabánya 2021.08.13.
Tatabánya 2021.07.16
Tatabánya 2021.07.16
Tatabánya 2020.08.07
Tatabánya 2020.08.07
«
...23456...
»
Számos településre jutnak el a Néprajzi Múzeum programjai Szuperinfó Hírek - Országszerte számos településre jutnak el a következő hónapokban a budapesti Néprajzi Múzeum kiállításai, programjai, szakmai workshopjai, projektjei a Petőfi Kulturális…
A csomagkézbesítés növekedésére számít a Magyar Posta Szuperinfó Hírek - Minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása Szuperinfó Hírek - Erdély és Magyarország egyik legjelentősebb arisztokrata családja, a Telekiek sorsa elevenedik meg Major Anita és Margittai Gábor Aranyszőnyeg című dokumentumfilmjében.
Varga Mihály: Brüsszelben változás kell! Szuperinfó Hírek - Brüsszelben változásra van szükség! - hangoztatta Varga Mihály pénzügyminiszter szombaton a Facebook-oldalán megosztott videójában egy genti futballstadion lelátójáról bejelentkezve.
Bryan Adams októberben ismét Budapesten koncertezik Szuperinfó Hírek - Immár hetedik alkalommal ad koncertet Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár október 14-én az MVM Dome-ban lép fel.
Kovács Ákos közreműködésével indít beszélgetéssorozatot a Kertész Imre Intézet Szuperinfó Hírek - A három alkalommal jelentkező esten szó lesz irodalomról, filmekről, zene és hit találkozásáról.
Orbán Viktor a BYD autógyártó vezetőivel tárgyalt Szuperinfó Hírek - Áttekintették az óriásvállalat magyarországi beruházásainak helyzetét.
Fordított az MTK a Mezőkövesd ellen Szuperinfó Hírek - Az MTK Budapest hátrányból fordítva 3-1-re győzött a Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
A Volánbusz felméri az utazási szokásokat, az utazók igényeit Szuperinfó Hírek - A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
Navracsics Tibor: nem lehet hatékony területfejlesztési tervezés a gazdasági kamarák aktív közreműködése nélkül Szuperinfó Hírek - A közigazgatási és területfejlesztési miniszter számít a gazdasági szereplőkre és a területi kereskedelmi és iparkamarákra a regionális területfejlesztésben, amelyhez idén…
Szijjártó: Magyarország a BYD-beruházással diktálni fogja egy technológiai világforradalom tempóját (videó) Szuperinfó Hírek - A világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD magyarországi óriásberuházásával immár véglegessé vált, hogy hazánk hosszú idő óta először nem…