TATABANYA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tatabánya 2021.06.18
Tatabánya 2021.06.18
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tatabánya 2020.12.18
Tatabánya 2020.12.18
Tatabánya 2020.07.17
Tatabánya 2020.07.17
Tatabánya 2020.01.24
Tatabánya 2020.01.24
Megnyílt a 125 éves a Millenniumi Földalatti Vasút című kiállítás Szuperinfó Hírek - A tárlaton tablók mutatják be egyebek mellett a földalatti vasút történetét, állomásait, első járműveit, személyzetét.
A magyar vállalkozások elsőként férhetnek hozzá a fejlesztési forrásokhoz Szuperinfó Hírek - A kormány 587 milliárd forint értékben hirdet meg pályázatokat a vállalkozások részére az új uniós pályázati időszak elindulásával.
Varga Mihály: az EU egyetért azzal, hogy a magyar gazdaság újraindulása sikeres Szuperinfó Hírek - A korábbi 4 százalék helyett már 5 százalékos növekedést jósolnak Magyarországnak az idén.
A legmagyarabb ruhadarab készítői, a szűrszabók tartottak konferenciát Szuperinfó Hírek - A cifraszűr a magyarság keleti öröksége: a sztyeppék vidékéről hoztuk magunkkal.
Hétezer hamis márkájú ruhát találtak egy teherautóban Rajkánál Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.
Szijjártó: 53 milliárd forintot fektet be a Lego Nyíregyházán (videó) Szuperinfó Hírek - A Lego állami támogatással bővíti a nyíregyházi üzemét.
Varga Mihály: újabb egészségipari beruházást támogat a kormány Szuperinfó Hírek - Az Egészségipari támogatási programon belül 330 millió forintot kapott a mórahalmi Seqomics Kft. – jelentette be Varga Mihály pénteken.
Felújították a mindszenti katolikus templomot Szuperinfó Hírek - Felújították a mindszenti Mindenszentek-templomot, amelyet hálaadó szentmise keretében vasárnap Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök áld meg.
Optimista nyár – Júniusban tovább javultak a gazdasági várakozások Szuperinfó Hírek - A Századvég Gazdaságkutató 2021. júniusi felmérése szerint a vírushelyzet javulásával a konjunktúraérzet összességében kismértékben tovább javult, bár a lakossági index egyes összetevői vegyesen alakultak. A –100 és +100 közötti skálán értelmezett indexek értéke a lakosságnál kismértékben, –6,9-ről –6,2-re emelkedett, míg a vállalkozásoknál szintén –6,9 pontról –5,5 pontra növekedett. A konjunktúraindexek…
Ipartestületi elnök: 2022-től újra a növekedés irányába fordul a turizmus Szuperinfó Hírek - A jövő évtől újra a növekedés irányába fordul a turizmus a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke szerint.
Péni István: az volt a legfontosabb, hogy ne kapjak sokkot Szuperinfó Hírek - Nagyon nehéz időszakon van túl a sportlövő.