TATABANYA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tatabánya 2022.09.23
Tatabánya 2022.09.23
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tatabánya 2021.08.13.
Tatabánya 2021.08.13.
Tatabánya 2021.07.16
Tatabánya 2021.07.16
Tatabánya 2021.06.11
Tatabánya 2021.06.11
Az Európai Filmkultúra Kincse címet kapta a Nyugati pályaudvar Szuperinfó Hírek - Az Európai Filmakadémia újabb helyszínekkel, köztük a pályaudvar épületével bővítette az európai filmörökséget.
Szalay-Bobrovniczky: a sport fontos egy erős, ütőképes hadsereghez Szuperinfó Hírek - A sport "elképzelhetetlenül fontos" egy erős, ütőképes hadsereg létrehozásához – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
Evenepoel szóló szökésből nyert, Valter Attila 23. Ausztráliában Szuperinfó Hírek - Remco Evenepoel nyerte a férfi mezőnyversenyt az országúti kerékpárosok Wollongongban rendezett világbajnokságán vasárnap, Valter Attila 23. lett.
Továbbra is otthon éri meg tölteni az e-autó aksiját Szuperinfó Hírek - Még akkor is olcsóbb otthon, a saját egyetemes szolgáltatónál tölteni az elektromos autót, ha emiatt az adott háztartás túllépi a…
Nyárig Magyarországon marad a Bosch-kiállítás egyik fő műve Szuperinfó Hírek - Jövő nyárig a Szépművészeti Múzeum állandó kiállításának új szekciójában lesz látható a Földi gyönyörök kertje-triptichon középső részének legkorábbi, fatáblára készült…
Fiataloknak szóló filmtervek fóruma nyitja az idei Cinemira Filmfesztivált Szuperinfó Hírek - Az idén ötéves fesztivál nagy hangsúlyt fektet arra, hogy újjáélessze a magyar gyerek- és ifjúsági film műfaját, ezért évről évre…
Karnyújtásnyira került címének megvédésétől Kiss Norbert Szuperinfó Hírek - A szombathelyi pilóta a sorozat utolsó előtti, franciaországi állomásának szombati napján az egyik futamon győzött, a másodikon pedig második lett.
Bondárék megnyerték a párosok versenyét a budapesti női challenger-tornán Szuperinfó Hírek - Bondár Anna és belga társa, Kimberley Zimmermann megnyerte a párosok versenyét a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45,4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challenger-tornán.
A Pannon Filharmonikusok öt budapesti koncerttel várja az érdeklődőket új évadában Szuperinfó Hírek - Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója felidézte, hogy a Pécs városát a nemzetközi színtéren is magas színvonalon képviselő Pannon Filharmonikusok volt az első szimfonikus zenekar, amely a Müpában saját bérletsorozatot indított 2005-ben.
Megjelent a sepsiszéki ízőrzők nagykönyve Szuperinfó Hírek - A 100 recept, 100 háziasszony projekt legújabb kötete az egyik legtávolabbi erdélyi magyar régióba röpít bennünket.
Egy góllal nyert az FTC vendégeként a Brest Szuperinfó Hírek - A Ferencváros házigazdaként 21-20-ra kikapott a francia Brest Bretagne csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szombaton Érden.